Loading...
 
Νέα - Ανακοινώσεις
 • Παρασκευή 23 Οκτ 2020

  Θα διεξαχθεί κανονικά στα Ξενοδοχεία VALIS στην Αγριά του Βόλου καθώς και στα XENIA και PORTARIA στην Πορταριά, από την Πέμπτη  29 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020.

  Οργανώνουμε το συνέδριο υβριδικά και με φυσική παρουσία γιατί η πληθωρική εμπειρία της διαδικτυακής εκπαίδευσης λόγω της πανδημίας, έδειξε ότι τίποτα δεν μπορεί  να υποκαταστήσει τη φυσική ανθρώπινη επικοινωνία ιδιαίτερα στη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση.

  Προσαρμοσθήκαμε όμως στις έκτακτες συνθήκες λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ο κίνδυνος από τη συμμετοχή στο συνέδριο να μην υπερβαίνει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε ως ιατροί καθημερινά στην εργασία μας. 

   
 • Τρίτη 12 Μάι 2020
  Το 12ο Συνέδριο που αναβλήθηκε τον Απρίλιο λόγω  COVID-19, προγραμματίζεται να διεξαχθεί στο Βόλο και το Πήλιο από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020.
  Η ΕΠΕΜΥ θα εφαρμόσει καινοτομίες για τη διασφάλιση της ασφαλούς συνεύρεσης των συνέδρων σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Στόχος είναι η άμεση επιστροφή στη φυσική επαφή. Γιατί η διαδικτυακή εκπαίδευση όσο χρήσιμη είναι συμπληρωματικά, τόσο διαστοφική γίνεται όταν μονοπωλεί τις σχέσεις μας. Η κατάσταση αυτή είναι εντελώς αφύσικη και οφείλει να τελειώσει γρήγορα δίνοντας τη θέση της στην αναντικατάσταση ανθρώπινη επαφή προσαρμοσμένη στους νέους κανόνες. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
   
 • Τετάρτη 04 Μάρ 2020

  To 12ο  Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο της ΕΠΕΜΥ δεν θα διεξαχθεί τελικά 9-12 Απριλίου στα Ιωάννινα αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο.

  Η ΕΠΕΜΥ στο πλαίσιο της πρόληψης διάδοσης του COVID-19 και παρότι δεν εμπίπτει στενά στην υπουργική απαγόρευση, αποφάσισε την αναβολή με αίσθημα ευθυνής απέναντι στο δοκιμαζόμενο σύστημα υγείας αλλά και  τον κάθε ιατρό-σύνεδρο ξεχωριστά.

  Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα οριστική ημερομηνία μετά τον Ιούνιο αλλά και ο τόπος διεξαγωγής του Συνεδρίου σε καλύτερες συνθήκες και με περισσότερη διάθεση και συμμετοχή.

   
 • Δευτέρα 04 Νοέ 2019

  9 - 12 Απριλίου 2020 στα Ιωάννινα

  Η ΕΠΕΜΥ διοργανώνει το 12ο Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο της στο συνεδριακό κέντρο Du Lac στα Ιωάννινα από την Πέμπτη 9 Απριλίου έως την Κυριακή 12 Απριλίου 2020. Το κεντρικό θέμα του Συνεδρίου είναι: «Ολοκληρωμένη διαχείριση των φλεγμονωδών και των μυοσκελετικών παθήσεων».
  Στο επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται θέματα που σχετίζονται με τις ρευματικές παθήσεις, τον πόνο, την υπερουριχαιμία, την ψωρίαση, την οστεοπόρωση, τη διατροφή, τα φάρμακα και το ageing.
   
 • Τετάρτη 18 Δεκ 2019

  Η Ένωση Μελών της ΕΠΕΜΥ διαθέτει 229 μέλη.

  Εγγραφές νέων μελών καθώς και η καταβολή της ετήσιας συνδρομής (20€) για το 2020  μπορούν να γίνουν  ηλεκτρονικά μέσω του site www.epemy.gr 

   
 • Τρίτη 11 Ιούν 2019

  2nd INTERNATIONAL JOINT MEETING ON INFLAMMATION: RHEUMATOLOGY BRINGS JOINTS, DERMA, GASTRO, CANCER

  cambridgeUK

  Cambridge, England on 21-24/11/ 2019
  University Arms Hotel
  https://www.cambridgeautoimmune.com

   
 • Πέμπτη 23 Μάι 2019

  Απολογισμός

  Το 11ο ετήσιο συνέδριο της ΕΠΕΜΥ, με κεντρικό θέμα «Κλινικά Διλήμματα στις Μυοσκελετικές Παθήσεις»,ολοκληρώθηκε στην Κέρκυρα με τη συμμετοχή 325 συνέδρων από όλη την Ελλάδα κυρίως Ρευματολόγων, Ορθοπαιδικών, Δερματολόγων, Παθολόγων, Γεν. Ιατρών και άλλων.

   
 • Πέμπτη 11 Απρ 2019

  Καλωσόρισμα

   Σε λίγες ημέρες αρχίζει το ετήσιο συνέδριο της ΕΠΕΜΥ, στο οποίο θα  συμμετάσχουν 300 περίπου ιατροί από όλοι την Ελλάδα κυρίως Ρευματολόγοι, Ορθοπαιδικοί, Δερματολόγοι, Παθολόγοι, Γεν. Ιατροί και άλλοι σηματοδοτώντας το διεταιρικό χαρακτήρα του Συνεδρίου αλλά και της ΕΠΕΜΥ.

   
 • Σάββατο 26 Μάι 2018
  Η ΕΠΕΜΥ στρέφει το ενδιαφέρον της στους χρόνιους ασθενείς με Ρευματοειδή Αρθρίτιδα, Ψωριασική Αρθρίτιδα ή Αγκυλοποιητική Σπονδυλαρθρίτιδα, οι οποίοι παρά την ενδεδειγμένη θεραπεία δεν γίνονται ποτέ απολύτως καλά.
  Αυτή η κατηγορία ασθενών βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων στο τελευταίο 10ο Συνέδριο της ΕΠΕΜΥ στο Πόρτο Χέλι. Στη συνέχεια πρόκειται να αναληφθούν πρωτοβουλίες εκπαιδευτικού και ερευνητικού χαρακτήρα που θα δώσουν περισσότερα δεδομένα σχετικά με τις ιδιαιτερότητες αυτών των ασθενών.
   
   
 • Δευτέρα 17 Δεκ 2018

  18 - 21 Απριλίου 2019 στην Κέρκυρα

  Η ΕΠΕΜΥ διοργανώνει το 11ο Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο της στα ξενοδοχεία Divani Corfu Palace Corfu Holiday Palace στην Κέρκυρα από την Πέμπτη 18 Απριλίου έως την Κυριακή 21 Απριλίου 2019. Το κεντρικό θέμα του Συνεδρίου είναι: «Κλινικά Διλήμματα στις Μυοσκελετικές Παθήσεις».

   
25 Αντικείμενα. Σελίδα 1/3
1 2 3