Loading...
 
16ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΕΜΥ με διεθνή συμμετοχή
Thursday 04 Jul 2024
Το συνέδριο της ΕΠΕΜΥ θα διεξαχθεί φέτος στα Ιωάννινα από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 στο ξενοδοχείο Du Lac. Η θεματολογία αφορά τα φλεγμονώδη και αυτοάνοσα Ρευματικά, Γαστρεντερικά και Δερματικά νοσήματα, την Οστεοπόρωση, την Οστεοαρθρίτιδα καθώς και επί μέρους συνεδρίες για  τον Covid-19, τον καρκίνο, νευρολογικά σύνδρομα και τις συννοσηρότητες. Θα δοθεί έμφαση στις θεραπείες ενώ θα διεξαχθούν και κλινικά εφαρμοσμένα, διαδραστικά, διεταιρικά φροντιστήρια. Θα παρουσιασθούν όπως πάντα και θα βραβευθούν ερευνητικές εγασίες από κέντρα του εσωτερικού. Περιλαμβάνονται ακόμα μία ανοιχτή συνεδρία για τα επαγγλεματικά προβλήματα καθώς και μία άλλη για τα ζητήματα εκπαίδευσης στην ειδικότητα της Ρευματολογίας.

Τέλος, φέτος έχει έχουν ενσωματωθεί στο πρόγραμμα και 4 αγγλόφωνες διαδικτυακές συνεδρίες (e-learning) με διαλέξεις από διεθνείς ομιλητές εστιασμένες κυρίως στον καρδιαγγειακό κίνδυνο αλλά και σε άλλα σύγχρονα θέματα οργανωμένες από το επιστημονικό περιοδικό MJR.
Στους ομιλητές και τα προεδρεία περιλαμβάνονται γνωστοί αλλά και νεότεροι Ρευματολόγοι, Γαστρεντερολόγοι, Δερματολόγοι και Ορθοπαιδικοί αλλά έχουν κατά περίπτωση προσκληθεί και διακεκριμένοι ομιλητές από άλλες ειδικότητες και εξειδικεύσεις όπως η Παθολογία, η Λοιμωξιολογία, η Νευρολογία και άλλες. Ακόμα στη διοργάνωση και στα προεδρεία συμμετέχουν Κύπριοι συνάδελφοι απο την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία Κύπρου.  

Ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέρον το επιστημονικό πρόγραμμα και να μας τιμήσετε και φέτος με τη μαζική ενεργό συμμετοχή σας στο πολυθεματικό, διεταιρικό και διαδραστικό αυτό Συνέδριο, το οποίο διοργανώνουμε για 16ο συνεχόμενο έτος.

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου 
Παναγιώτης Τρόντζας