Loading...
 
Νέα - Ανακοινώσεις
  • Wednesday 07 Dec 2022
    Το εργαστήριο της Παθολογικής Φυσιολογίας ΕΚΠΑ (κτίριο Ιατρικής Σχολής, 3ος όροφος στο Γουδή) προσφέρει σε εξωτερικούς ασθενείς χωρίς ραντεβού (προσέλευση καθηνερινά 07:00-0:900 στο γραφείο 38 ή και με currier από την επαρχία κατόπιν συνεννόησης) τη δυνατότητα:
    • Ανοσολογικού ελέγχου για αυτοάνοσα νοσήματα που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ με μηδενική χρέωση
    • Επιπλέον ανασολογικού ελέγχου που δεν καλύπτει ο  ΕΟΠΥΥ (με χρέωση)
    • Μοριακού ελέγχου για αυτοφλεγμονώδη νοσήματα, θρομβοφιλία και σύνδρομο VEXAS (με χρέωση)
    Για λεπτομέρειες των εξετάσεων, χρεώσεις και επικοινωνία πατήστε εδώ
     
  • Wednesday 09 Nov 2022
    Προγραμματίζονται 
    • 3ο Πανελλήνιο Θερινό Συμπόσιο Επιστημονικής ΄Ενωσης για τη Μυοσκελετική Υγεία (περιστατικά), 15-18 Ιουνίου 2023, Ξενοδοχείο Valis, Αγριά Βόλου
    • 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΕΜΥ                             28 Σεπτεμβρίου -1 Οκτωβρίου 2023, Ξενοδοχείο "Atlantis", Ηράκλειο Κρήτης
     
  • Saturday 29 Oct 2022
    Το Συνέδριο διεξήχθη στο ξενοδοχείο Rodos Palace από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου μέχρι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022.
    Συμμετείχαν συνολικά 483 σύνεδροι κυρίως Ρευματολόγοι, Δερματολόγοι-Αφροδισιολόγοι, Ορθοπαιδικοί, Γαστρεντερολόγοι, Παθολόγοι-Γεν. Ιατροί και άλλες ειδικότητες.
    Το επιστημονικό πρόγραμμα ανέδειξε ακόμα μια φορά την αξία της διεπιστημονικότητας και της συνομιλίας μεταξύ των διαφορετικών ειδικοτήτων.
    Πανεπιστημιακοί, Νοσοκομειακοί Ιατροί και Ελεύθεροι Επαγγελματίες συνυπήρξαν δημιουργικά στις διάφορες συνεδρίες. Οι νέοι ιατροί και οι ειδικευόμενοι έδωσαν τον τόνο ιδιαίτερα στην παρουσίαση των ερευνητικών εργασιών των διαφόρων κέντρων.
     
  • Thursday 21 Jul 2022

    Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του «2ου Πανελλήνιου Θερινού Συμποσίου για τη Μυοσκελετική Υγεία» που οργάνωσε η ΕΠ.ΕΝ.Μ.Υ. στην Ερέτρια από 16 έως 19 Ιουνίου 2022.

    Παρουσιάστηκαν 89 περιπτώσεις ασθενών και με βάση αυτές αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσαν αυτοάνοσα, φλεγμονώδη, μεταβολικά, εκφυλιστικά και περιοχικά  σύνδρομα και νοσήματα.

    Στο Συμπόσιο συμμετείχαν  συνολικά 409 σύνεδροι επαγγελματίες υγείας (256 με φυσική παρουσία και 153 διαδικτυακά) κυρίως Ρευματολόγοι, Ορθοπαιδικοί και Δερματολόγοι. 

     

     
  • Thursday 22 Sep 2022
    Αρχίζει την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου το Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο στο ξενοδοχείο Rodos Palace στη Ρόδο.
    Αναμένονται περίπου 380 σύνεδροι επαγγελματίες υγείας με φυσική παρουσία ενώ το Συνέδριο θα μεταδίδεται και διαδικτυακά στο link  https://www.conflix.net/live-streaming/epemy

     Οι οργανωμένες μετακινήσεις προς το Ρόδο θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη το πρωί ενώ οι αναχωρήσεις θα γίνουν μετά το τέλος του επιστημονικού προγράμματος την Κυριακή το μεσημέρι.

    Το φετινό Συνέδριο της ΕΠΕΜΥ διεξάγεται με όρους οικονομικής ασφυξίας μετά την αιφνίδια και αήθη αποχώρηση μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας (NOVARTIS) από τις χορηγικές δραστηριότητες και την κάλυψη συμμετοχής των συνέδρων επικαλούμενη οικονομικά προβλήματα. 



     
  • Friday 17 Jun 2022
    Άρχισε το φετινό θερινό Συμπόσιο της ΕΠΕΝΜΥ στο Eretria Hotel. 260 περίπου σύνεδροι, κυρίως Ρευματολόγοι, Ορθοπαιδικοί και Δερματολόγοι  φθάνουν σταδιακά στην Εύβοια από όλη την Ελλάδα (130 από την Αθήνα, 70 από τη Β. Ελλάδα, 40 από την Πελοπόννησο και την Κεντρικη Ελλάδα και 20 από τα νησιά).

    Το επιστημονικό πρόγραμμα εξελίσσεται κανονικά με την παρουσίαση και συζήτηση 87 περιστατικών από 104 ιατρούς όλου του επαγγελματικού φάσματος (Καθηγητές, Νοσοκομειακοί, Ελεύθεροι Επαγγελματίες και Ειδικευόμενοι). 

    Το Συμπόσιο μεταδίδεται στο διαδίκτυο με δωρεάν πρόσβαση στον ιστότοπο www.conflix.net/live-streaming/2symposio 

     
  • Wednesday 08 Jun 2022
    Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του Συμποσίου σε μία εβδομάδα. Το επιστημονικό πρόγραμμα αρχίζει την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 15.00 και τελειώνει την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 14.00.
    106 ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων συμμετέχουν ως ομιλητές, συντονιστές ή προεδρείο. Πρόκειται για Καθηγητές, Νοσοκομειακούς, Στρατιωτικοούς, Ελεύθερους Επαγγελματίες καθώς και αρκετούς Ειδικευόμενους Ιατρούς που παρουσιάζουν κλινικά περιστατικά της καθημερινής πράξης.
    Η διαδικτυακή παρακολούθηση είναι δωρεάν στο https://www.conflix.net/live-streaming/2symposio

     
  • Tuesday 22 Mar 2022

    Στα πλαίσια του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΕΠΕΜΥ, 29 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου, σας προσκαλούμε να υποβάλετε τις περιλήψεις των ερευνητικών εργασιών σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epemy2022@afea.gr  ή/και contact@epemy.gr

    Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των εργασιών είναι η 15η Ιουλίου 2022.

    Επιλεγμένες εργασίες θα παρουσιασθούν προφορικά σε ειδική ερευνητική συνεδρία. Οι υπόλοιπες αξιολογημένες εργασίες θα παρουσιασθούν ως e-posters σε όλη τη διάρκεια  Συνεδρίου και θα αναρτηθούν στο site της ΕΠΕΜΥ www.epemy.gr

    Οι 3  καλύτερες εργασίες θα βραβευθούν με χρηματικό έπαθλο 1000€, 750€, 500€ αντίστοιχα και θα δημοσιευθούν ως πλήρεις εργασίες στα Αγγλικά στο επιστημονικό περιοδικό Excellence in Musculoskeletal Health and Disease.

    Τα abstracts όλων των εργασιών του συνεδρίου θα δημοσιευθούν σε ειδικό τεύχος του περιοδικού με τα Proceedings του Συνεδρίου.

    Το video της συνεδρίας των προφορικών ανακοινώσεων θα αποσταλεί ως newsletter σε χιλιάδες ιατρούς εγγεγραμμένους στο site της ΕΠΕΜΥ

    Για τις οδηγίες συγγραφής πατήστε εδώ
     
  • Tuesday 21 Dec 2021

    2ο Πανελλήνιο Θερινό Συμπόσιο Μυοσκελετικής Υγείας, διαδραστικό με την παρουσίαση και συζήτηση περιστατικών, 16-19 Ιουνίου 2022 στην Ερέτρια Ευβοίας

    14ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΠΕΜΥ, 29 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου 2022 στη Ρόδο

    Οι  εκδηλώσεις θα διεξαχθούν με φυσική παρουσία των συνέδρων, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες αμέσως πριν και μετά το καλοκαίρι.

     
  • Thursday 07 Oct 2021
    Μετά τις νέες αιτήσεις εγγραφών που κατατέθηκαν στα πρόσφατα συνέδρια της ΕΠΕΜΥ καθώς και ηλεκτρονικά και την αποδοχή των περισσοτέρων από το ΔΣ, τα μέλη της Επιστημονικής Ένωσης για τη Μυοσκελετική Υγεία ανέρχονται σε 340 (325 ιατροί και 15 άλλοι επαγγελματίες υγείας). Δείτε τη λίστα μελών.
    Οι ειδικότητες των ιατρών μελών είναι κατά σειρά 157 Ρευματολόγοι, 57 Ορθοπαιδικοί, 40 Παθολόγοι, 30 Δερματολόγοι, 14 Γαστρεντερολόγοι, 11 Γεν. Ιατροί καθώς και άλλες ειδικότητες με μικρότερο αριθμό μελών. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται 17 Πανεπιστημιακοί, 52 Ιατροί ΕΣΥ και ΠΕΔΥ, 9 Στρατιωτικοί καθώς και 24 Ειδικευόμενοι. Οι υπόλοιποι είναι Ελεύθεροι Επαγγελματίες με ποικίλες επαγγελματικές δραστηριότητες.
     
57 Αντικείμενα. Σελίδα 2/6
1 2 3 4 5 6