Loading...
 
Χαιρετισμός του νέου Προέδρου της ΕΠ.ΕΝ.Μ.Υ.
Monday 04 Dec 2023

Αγαπητά μέλη της ΕΠΕΜΥ

Στις  πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν στο Ηράκλειο στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου της ΕΠΕΜΥ, αναδείχθηκε νέο ΔΣ της «Επιστημονικής Ένωσης για τη Μυοσκελετική Υγεία». 

Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν και μας εμπιστεύθηκαν. Αναλαμβάνω την τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη του Προέδρου της Ένωσης για την επόμενη τριετία: 2024-2026. 

Με τη δική σας συμπαράσταση και με την αρωγή και συνεργασία εξαιρετικών συναδέλφων μελών του ΔΣ, θα προσπαθήσουμε να συνεχίζουμε την εξαιρετική πορεία που ομολογουμένως φαίνεται να διαγράφει η Ένωση τα τελευταία έτη.  Στο πλαίσιο αυτό επικαλούμαι τη στήριξη σας στις δραστηριότητες  μας,  με ενεργό συμμετοχή στα συνέδρια, καθώς και με ιδέες και προτάσεις για τη βελτίωση της.

Αξιοσημείωτο θεωρώ επίσης ότι είναι το πλέον πολυσυλλεκτικό ΔΣ από αρχής της Ένωσης, με συναδέλφους που διαδράμουν δυναμική και εξελικτική πορεία στην ειδικότητά τους. Πιστεύω ότι αυτό θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην διαδραστικότητα και συνεργασία των συναφών ειδικοτήτων μας, δίνοντας νέα ώθηση στη λειτουργία και τις δράσεις της εταιρείας.

Ευχαριστώ το απερχόμενο ΔΣ και τον Πρόεδρο κ. Δήμο Πατρίκο, αλλά ελπίζω επιπλέον στην προσπάθεια αυτή να τους έχουμε συμβούλους και συμπαραστάτες, λόγω της τεράστιας εμπειρίας και ικανότητας που διαθέτουν.

Προς το νέο ΔΣ εύχομαι δημιουργική θητεία, με όρεξη και δυναμισμό.

Με σκοπό την εξέλιξη της Ένωσης είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουμε με ομαδική δουλειά και αγαστή συνεργασία να διατηρήσουμε και να ανεβάσουμε περαιτέρω το επίπεδο της.

Μέσα από αυτή την προσπάθεια ελπίζω να καταδειχθεί η σημασία της συνέργειας και της συμπόρευσης των διαφόρων ειδικοτήτων, με σκοπό την επιστημονική εξέλιξη - επιμέρους και στο σύνολό τους - και την κλινική εγρήγορση και βελτίωση των ικανοτήτων των θεραπευτών, με άξονα την υγεία του ασθενούς. 

Εύχομαι Καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα και ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένεια και αγαπητούς φίλους.

Ευάγγελος Θεοδώρου
Πρόεδρος ΕΠ.ΕΝ.Μ.Υ