Loading...
 
Νέα - Ανακοινώσεις
 • Tuesday 05 Jan 2021

  Αγαπητά μέλη της ΕΠΕΜΥ

  Εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ για σας και τις οικογένειες σας.

  Μετά τις  πρόσφατες εκλογές ανέλαβα Πρόεδρος του νέου ΔΣ της «Επιστημονικής Ένωσης για τη Μυοσκελετική Υγεία» για την επόμενη τριετία. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν και μας εμπιστεύθηκαν.
  Μέχρι σήμερα η Ένωση έχει διαγράψει μια κατά γενική ομολογία επιτυχημένη πορεία, την οποία θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με τη συμπαράσταση σας. Στο πλαίσιο αυτό επικαλούμαι τη στήριξη σας  στις δραστηριότητες  μας με ενεργό συμμετοχή καθώς και με ιδέες και προτάσεις ενεργειών που αναγκαιούν, αντάξιες αυτών του παρελθόντος.

   
 • Wednesday 02 Dec 2020
  Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η Εξελεγκτική Επιτροπή της Επιστημονικής Ένωσης για τη Μυσοκελετική Υγεία, περιόδου από 1-1-2021 έως 31-12-2023, όπως προέκυψαν από τις εκλογές της 30ης Οκτωβρίου 2020 και τη μετέπειτα συγκρότηση σε Σώμα, έχουν ως εξής:

  Διοικητικό Συμβούλιο
  Πρόεδρος: Δήμος Πατρίκος, Ρευματολόγος, Αθήνα
  Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Τρόντζας, Ρευματολόγος, Αθήνα
  Γεν. Γραμματέας: Δέσποινα Δημοπούλου, Παθολόγος, Θεσσαλονίκη
  Ταμίας: Κωνσταντίνος Σαρόπουλος, Ορθοπαιδικός, Αθήνα
  Μέλη: Παναγιώτης Συμεωνίδης, Ορθοπαιδικός, Θεσσαλονίκη, Μάρκος Κωστόπουλος, Ρευματολόγος, Θεσσαλονίκη, Σταύρος Θεοδωρακόπουλος, Ρευματολόγος, Ιεράπετρα Κρήτης

  Εξελεγκτική Επιτροπή
  Αχιλλέας Γεωργιάδης, Ρευματολόγος, Αθήνα
  Ευριπίδης Μπιλιράκης, Γυναικολόγος, Αθήνα
  Χαράλαμπος Μαργαρίτης, Ορθοπαιδικός, Αθήνα
   
 • Wednesday 02 Dec 2020
  Διεξήχθη κανονικά από 29/10/20 έως 1/11/20 το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΠΕΜΥ στο Βόλο.
  Το συνέδριο ήταν υβριδικό με φυσική παρουσία 232 Συνέδρων (206 Ιατροί κυρίως Ρευματολόγοι, Ορθοπαιδικοί, Γαστρεντερολόγοι, Δερματολόγοι, Παθολόγοι και άλλοι καθώς και 26 άλλοι Επαγγελματίες Υγείας). Λειτούργησαν 2 παράλληλες αίθουσες στο ξενοδοχείο Valis καθώς και 4 παράλληλες αίθουσες στα ξενοδοχεία Xenia και Portaria στην Πορταριά Πηλίου για παρακολουθηση σε οθόνες.
  Παράλληλα συμμετείχαν διαδικτυακά 163 Σύνεδροι (102 Ιατροί, 47 Staff Εταιρειών και 14 άλλοι Επαγγελματίες Υγείας).
  Τηρήθηκαν πλήρως τα υγειονομικά πρωτόκολλα με αποτέλεσμα την ασφαλή διεξαγωγή του συνεδρίου.
   
 • Wednesday 02 Dec 2020
  Σε 259 ανέρχονται πλέον τα μέλη της Επιστημονικής Ένωσης για τη Μυοσκελετική Υγεία μετά και τις νέες εγγραφές κατά τη διάρκεια του 12ου Επιστημονικού Συνεδρίου που διεξήχθη στο Βόλο.
  Οι συχνότερες ειδικότητες των μελών είναι:
  116 Ρευματολόγοι
   43 Ορθοπαιδικοί
   20 Παθολόγοι  
   19 Δερματολόγοι
   10 Γενικοί Ιατροί
    7 Γαστρεντερολόγοι

  Αναλυτικά τα ονόματα στο πεδίο "Η Ένωση Μελών/Τα μέλη της Ένωσης"
   
 • Friday 23 Oct 2020

  Θα διεξαχθεί κανονικά στα Ξενοδοχεία VALIS στην Αγριά του Βόλου καθώς και στα XENIA και PORTARIA στην Πορταριά, από την Πέμπτη  29 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020.

  Οργανώνουμε το συνέδριο υβριδικά και με φυσική παρουσία γιατί η πληθωρική εμπειρία της διαδικτυακής εκπαίδευσης λόγω της πανδημίας, έδειξε ότι τίποτα δεν μπορεί  να υποκαταστήσει τη φυσική ανθρώπινη επικοινωνία ιδιαίτερα στη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση.

  Προσαρμοσθήκαμε όμως στις έκτακτες συνθήκες λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ο κίνδυνος από τη συμμετοχή στο συνέδριο να μην υπερβαίνει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε ως ιατροί καθημερινά στην εργασία μας. 

   
 • Tuesday 27 Oct 2020

  Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020  (14:00-15:00 )
  Αίθουσα Grand Ballroom, Ξενοδοχείο Valis, Βόλος

   

  Α. Υποψήφιοι για ΔΣ (μέχρι 4 σταυροί)

  1. Δημοπούλου Δέσποινα Γεωργίου, Παθολόγος, Θεσσαλονίκη

  2. Θεοδωρακόπουλος Σταύρος Αγγελή, Ρευματολόγος, Ιεράπετρα

  3. Κωστόπουλος Μάρκος Γεωργίου, Ρευματολόγος, Θεσσαλονίκη

  4.Πατρίκος Δήμος Κωνσταντίνου, Ρευματολόγος, Αθήνα

  5.Σαρόπουλος Κωνσταντίνος Θεοδώρου, Ορθοπαιδικός, Αθήνα

  6. Συμεωνίδης Παναγιώτης Δημητρίου, Ορθοπαιδικός, Θεσσαλονίκη

  7. Τρόντζας Παναγιώτης Ιωάννη, Ρευματολόγος, Αθήνα

   
 • Tuesday 12 May 2020
  Το 12ο Συνέδριο που αναβλήθηκε τον Απρίλιο λόγω  COVID-19, προγραμματίζεται να διεξαχθεί στο Βόλο και το Πήλιο από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020.
  Η ΕΠΕΜΥ θα εφαρμόσει καινοτομίες για τη διασφάλιση της ασφαλούς συνεύρεσης των συνέδρων σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Στόχος είναι η άμεση επιστροφή στη φυσική επαφή. Γιατί η διαδικτυακή εκπαίδευση όσο χρήσιμη είναι συμπληρωματικά, τόσο διαστοφική γίνεται όταν μονοπωλεί τις σχέσεις μας. Η κατάσταση αυτή είναι εντελώς αφύσικη και οφείλει να τελειώσει γρήγορα δίνοντας τη θέση της στην αναντικατάσταση ανθρώπινη επαφή προσαρμοσμένη στους νέους κανόνες. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
   
 • Wednesday 04 Mar 2020

  To 12ο  Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο της ΕΠΕΜΥ δεν θα διεξαχθεί τελικά 9-12 Απριλίου στα Ιωάννινα αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο.

  Η ΕΠΕΜΥ στο πλαίσιο της πρόληψης διάδοσης του COVID-19 και παρότι δεν εμπίπτει στενά στην υπουργική απαγόρευση, αποφάσισε την αναβολή με αίσθημα ευθυνής απέναντι στο δοκιμαζόμενο σύστημα υγείας αλλά και  τον κάθε ιατρό-σύνεδρο ξεχωριστά.

  Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα οριστική ημερομηνία μετά τον Ιούνιο αλλά και ο τόπος διεξαγωγής του Συνεδρίου σε καλύτερες συνθήκες και με περισσότερη διάθεση και συμμετοχή.

   
 • Monday 26 Oct 2020

  Καλούνται τα τακτικά μέλη της Επιστημονικής Ένωσης για τη Μυοσκελετική Υγεία σε τακτική Γενική Συνέλευση και διεξαγωγή Εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 στις 14:00 στα γραφεία της εταιρείας, επί της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου 152, 5ος όροφος στην Αθήνα.

  Σε περίπτωση μη απαρτίας  η Συνέλευση και οι Εκλογές θα διεξαχθούν σύμφωνα με το καταστατικό μετά 7 ημέρες, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 στις 14:30, στο Ξενοδοχείο Valis (Αίθουσα Grand Ball) στην Αγριά Βόλου όπου θα διεξάγεται το 12ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της ΕΠΕΜΥ.

  Η συμμετοχή στη συνέλευση προϋποθέτει την τακτοποίηση των μέχρι τώρα οικονομικών εκκρεμοτήτων (ετήσιες συνδρομές 20€) των μελών.

                                  Το ΔΣ της Ένωσης Μελών

   
 • Monday 04 Nov 2019

  9 - 12 Απριλίου 2020 στα Ιωάννινα

  Η ΕΠΕΜΥ διοργανώνει το 12ο Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο της στο συνεδριακό κέντρο Du Lac στα Ιωάννινα από την Πέμπτη 9 Απριλίου έως την Κυριακή 12 Απριλίου 2020. Το κεντρικό θέμα του Συνεδρίου είναι: «Ολοκληρωμένη διαχείριση των φλεγμονωδών και των μυοσκελετικών παθήσεων».
  Στο επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται θέματα που σχετίζονται με τις ρευματικές παθήσεις, τον πόνο, την υπερουριχαιμία, την ψωρίαση, την οστεοπόρωση, τη διατροφή, τα φάρμακα και το ageing.
   
51 Αντικείμενα. Σελίδα 3/6
1 2 3 4 5 6