Loading...
 
Νέα - Ανακοινώσεις
  • Friday 23 Oct 2020

    Θα διεξαχθεί κανονικά στα Ξενοδοχεία VALIS στην Αγριά του Βόλου καθώς και στα XENIA και PORTARIA στην Πορταριά, από την Πέμπτη  29 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020.

    Οργανώνουμε το συνέδριο υβριδικά και με φυσική παρουσία γιατί η πληθωρική εμπειρία της διαδικτυακής εκπαίδευσης λόγω της πανδημίας, έδειξε ότι τίποτα δεν μπορεί  να υποκαταστήσει τη φυσική ανθρώπινη επικοινωνία ιδιαίτερα στη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση.

    Προσαρμοσθήκαμε όμως στις έκτακτες συνθήκες λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ο κίνδυνος από τη συμμετοχή στο συνέδριο να μην υπερβαίνει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε ως ιατροί καθημερινά στην εργασία μας. 

     
  • Tuesday 27 Oct 2020

    Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020  (14:00-15:00 )
    Αίθουσα Grand Ballroom, Ξενοδοχείο Valis, Βόλος

     

    Α. Υποψήφιοι για ΔΣ (μέχρι 4 σταυροί)

    1. Δημοπούλου Δέσποινα Γεωργίου, Παθολόγος, Θεσσαλονίκη

    2. Θεοδωρακόπουλος Σταύρος Αγγελή, Ρευματολόγος, Ιεράπετρα

    3. Κωστόπουλος Μάρκος Γεωργίου, Ρευματολόγος, Θεσσαλονίκη

    4.Πατρίκος Δήμος Κωνσταντίνου, Ρευματολόγος, Αθήνα

    5.Σαρόπουλος Κωνσταντίνος Θεοδώρου, Ορθοπαιδικός, Αθήνα

    6. Συμεωνίδης Παναγιώτης Δημητρίου, Ορθοπαιδικός, Θεσσαλονίκη

    7. Τρόντζας Παναγιώτης Ιωάννη, Ρευματολόγος, Αθήνα

     
  • Tuesday 12 May 2020
    Το 12ο Συνέδριο που αναβλήθηκε τον Απρίλιο λόγω  COVID-19, προγραμματίζεται να διεξαχθεί στο Βόλο και το Πήλιο από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020.
    Η ΕΠΕΜΥ θα εφαρμόσει καινοτομίες για τη διασφάλιση της ασφαλούς συνεύρεσης των συνέδρων σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Στόχος είναι η άμεση επιστροφή στη φυσική επαφή. Γιατί η διαδικτυακή εκπαίδευση όσο χρήσιμη είναι συμπληρωματικά, τόσο διαστοφική γίνεται όταν μονοπωλεί τις σχέσεις μας. Η κατάσταση αυτή είναι εντελώς αφύσικη και οφείλει να τελειώσει γρήγορα δίνοντας τη θέση της στην αναντικατάσταση ανθρώπινη επαφή προσαρμοσμένη στους νέους κανόνες. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
     
  • Wednesday 04 Mar 2020

    To 12ο  Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο της ΕΠΕΜΥ δεν θα διεξαχθεί τελικά 9-12 Απριλίου στα Ιωάννινα αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο.

    Η ΕΠΕΜΥ στο πλαίσιο της πρόληψης διάδοσης του COVID-19 και παρότι δεν εμπίπτει στενά στην υπουργική απαγόρευση, αποφάσισε την αναβολή με αίσθημα ευθυνής απέναντι στο δοκιμαζόμενο σύστημα υγείας αλλά και  τον κάθε ιατρό-σύνεδρο ξεχωριστά.

    Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα οριστική ημερομηνία μετά τον Ιούνιο αλλά και ο τόπος διεξαγωγής του Συνεδρίου σε καλύτερες συνθήκες και με περισσότερη διάθεση και συμμετοχή.

     
  • Monday 26 Oct 2020

    Καλούνται τα τακτικά μέλη της Επιστημονικής Ένωσης για τη Μυοσκελετική Υγεία σε τακτική Γενική Συνέλευση και διεξαγωγή Εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 στις 14:00 στα γραφεία της εταιρείας, επί της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου 152, 5ος όροφος στην Αθήνα.

    Σε περίπτωση μη απαρτίας  η Συνέλευση και οι Εκλογές θα διεξαχθούν σύμφωνα με το καταστατικό μετά 7 ημέρες, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 στις 14:30, στο Ξενοδοχείο Valis (Αίθουσα Grand Ball) στην Αγριά Βόλου όπου θα διεξάγεται το 12ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της ΕΠΕΜΥ.

    Η συμμετοχή στη συνέλευση προϋποθέτει την τακτοποίηση των μέχρι τώρα οικονομικών εκκρεμοτήτων (ετήσιες συνδρομές 20€) των μελών.

                                    Το ΔΣ της Ένωσης Μελών

     
  • Monday 04 Nov 2019

    9 - 12 Απριλίου 2020 στα Ιωάννινα

    Η ΕΠΕΜΥ διοργανώνει το 12ο Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο της στο συνεδριακό κέντρο Du Lac στα Ιωάννινα από την Πέμπτη 9 Απριλίου έως την Κυριακή 12 Απριλίου 2020. Το κεντρικό θέμα του Συνεδρίου είναι: «Ολοκληρωμένη διαχείριση των φλεγμονωδών και των μυοσκελετικών παθήσεων».
    Στο επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται θέματα που σχετίζονται με τις ρευματικές παθήσεις, τον πόνο, την υπερουριχαιμία, την ψωρίαση, την οστεοπόρωση, τη διατροφή, τα φάρμακα και το ageing.
     
  • Wednesday 18 Dec 2019

    Η Ένωση Μελών της ΕΠΕΜΥ διαθέτει 229 μέλη.

    Εγγραφές νέων μελών καθώς και η καταβολή της ετήσιας συνδρομής (20€) για το 2020  μπορούν να γίνουν  ηλεκτρονικά μέσω του site www.epemy.gr 

     
  • Tuesday 11 Jun 2019

    2nd INTERNATIONAL JOINT MEETING ON INFLAMMATION: RHEUMATOLOGY BRINGS JOINTS, DERMA, GASTRO, CANCER

    cambridgeUK

    Cambridge, England on 21-24/11/ 2019
    University Arms Hotel
    https://www.cambridgeautoimmune.com

     
  • Thursday 23 May 2019

    Απολογισμός

    Το 11ο ετήσιο συνέδριο της ΕΠΕΜΥ, με κεντρικό θέμα «Κλινικά Διλήμματα στις Μυοσκελετικές Παθήσεις»,ολοκληρώθηκε στην Κέρκυρα με τη συμμετοχή 325 συνέδρων από όλη την Ελλάδα κυρίως Ρευματολόγων, Ορθοπαιδικών, Δερματολόγων, Παθολόγων, Γεν. Ιατρών και άλλων.

     
  • Thursday 11 Apr 2019

    Καλωσόρισμα

     Σε λίγες ημέρες αρχίζει το ετήσιο συνέδριο της ΕΠΕΜΥ, στο οποίο θα  συμμετάσχουν 300 περίπου ιατροί από όλοι την Ελλάδα κυρίως Ρευματολόγοι, Ορθοπαιδικοί, Δερματολόγοι, Παθολόγοι, Γεν. Ιατροί και άλλοι σηματοδοτώντας το διεταιρικό χαρακτήρα του Συνεδρίου αλλά και της ΕΠΕΜΥ.

     
57 Αντικείμενα. Σελίδα 4/6
1 2 3 4 5 6