Loading...
 
Νέα - Ανακοινώσεις
  • Wednesday 08 Feb 2017

    Το Ετήσιο Συνέδριο της ΕΠΕΜΥ θα διεξαχθεί φέτος στη Ρόδο, στο Ξενοδοχείο «Rodos Palace» από 2 έως 5 Ιουνίου (τριήμερο του Αγ. Πνεύματος).

    To Συνέδριο έχει τίτλο: «Συνέργειες των ιατρικών ειδικοτήτων στις συστηματικές παθήσεις που επηρεάζουν το μυοσκελετικό σύστημα» σηματοδοτώντας την προσήλωση της ΕΠΕΜΥ στη διεταιρικότητα. Προβλέπεται να συμμετάσχουν Ρευματολόγοι, Δερματολόγοι, Ορθοπεδικοί, Παθολόγοι, Γαστρεντερολόγοι, , Ενδοκρινολόγοι, Ογκολόγοι, Αιματολόγοι, Γεν. Ιατροί και άλλοι. 

     
  • Wednesday 08 Feb 2017

    Η Επιστημονική Ένωση για την Μυοσκελετική Υγεία απέκτησε τα πρώτα μέλη της μετά από σχετικές αιτήσεις που κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων Πανελληνίων Επιστημονικών Συμποσίων (Καλαμάτα 2015 και Χανιά 2016).

     
  • Friday 20 May 2016

    Ολοκληρώθηκε το «8ο Ετήσιο Επιστημονικό Συμπόσιο ΕΠΕΜΥ – 2016», με θέμα: «Ολοκληρωμένη διαχείριση των Αυτοάνοσων, Φλεγμονωδών Νοσημάτων και των άλλων Μυοσκελετικών Παθήσεων», το οποίο διοργανώθηκε στο Ξενοδοχείο Avra στα Χανιά της Κρήτης  από 21 έως 24 Απριλίου 2016.

     
  • Friday 20 May 2016
    Η Επιστημονική Ένωση για τη Μυοσκελετική Υγεία στην πρώτη Γενική Συνέλευση και τις Εκλογές που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του 8 Επιστημονικού Συμποσίου στα Χανιά, εξέλεξε τη νέα Διοίκηση.
     
  • Saturday 09 Jan 2016

    H ΕΠΕΜΥ παραδίδει τη νέα ιστοσελίδα της Eταιρείας  www.epemy.gr.

    Πρόκειται για ένα νέο, σύγχρονο, δυναμικό site, το οποίο πρόκειται να  διαδραματίσει πολλαπλό ρόλο ενημέρωσης, εκπαίδευσης και διαλόγου.

     
  • Friday 08 Jan 2016

    Το «8ο Ετήσιο Επιστημονικό Συμπόσιο ΕΠΕΜΥ – 2016», με θέμα: «Ολοκληρωμένη διαχείριση των Αυτοάνοσων, Φλεγμονωδών Νοσημάτων και των άλλων Μυοσκελετικών Παθήσεων», διοργανώνεται στο Ξενοδοχείο Avra στα Χανιά της Κρήτης  από 21 έως 24 Απριλίου 2016.

     
  • Wednesday 23 Dec 2015

    Η ΕΠΕΜΥ δημιουργήθηκε με κύριο σκοπό να βοηθήσει την εκπαίδευση των ιατρών για τις Μυοσκελετικές Παθήσεις έχοντας σαν βασικές προϋποθέσεις: α) την άμεση εμπλοκή στην εκπαιδευτική διαδικασία των ίδιων των ιατρών ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και βιογραφικό και 2) την ανάμειξη των γνώσεων και των κλινικών εμπειριών ιατρών από διαφορετικές ειδικότητες.

     
57 Αντικείμενα. Σελίδα 6/6
1 2 3 4 5 6