Loading...
 
11o Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΕΜΥ 2019
Monday 17 Dec 2018

18 - 21 Απριλίου 2019 στην Κέρκυρα

Η ΕΠΕΜΥ διοργανώνει το 11ο Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο της στα ξενοδοχεία Divani Corfu Palace Corfu Holiday Palace στην Κέρκυρα από την Πέμπτη 18 Απριλίου έως την Κυριακή 21 Απριλίου 2019. Το κεντρικό θέμα του Συνεδρίου είναι: «Κλινικά Διλήμματα στις Μυοσκελετικές Παθήσεις».

Στο πλαίσιο αυτό πρόκειται να διεξαχθούν συνεδρίες για παρουσιασθούν τα δεδομένα  και να συζητηθούν αμφιλεγόμενα θέματα της καθημερινής κλινικής πράξης. Στο επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται επιπλέον θέματα που σχετίζονται με τις ρευματικές παθήσεις, την ενθεσοπάθεια, τον πόνο, την υπερουριχαιμία, την ψωρίαση, την οστεοπόρωση, τη διατροφή, τα φάρμακα και το ageing.

Εκτός από τις κλασικές συνεδρίες πρόκειται να οργανωθούν διαδραστικά σεμινάρια και φροντιστήρια με ενεργό συμμετοχή των συνέδρων. Με τον ίδιο τρόπο και εφαρμοσμένη θεματολογία θα διεξαχθούν και οι δορυφορικές εκδηλώσεις των φαρμακευτικών εταιρειών. Επιπλέον θα διατεθεί συνεδριακός χρόνος στη συζήτηση κλινικών περιστατικών και θα παραχωρηθούν συνεδρίες σε μεμονωμένες κλινικές Νοσοκομείων.

Η επιτυχία του Συνεδρίου στηρίζεται στην ενεργό συμμετοχή των συνέδρων, τη διεπιστημονικότητα και το διάλογο μεταξύ των ειδικοτήτων που σχετίζονται με τη μυοσκελετική υγεία και το ageing, για αυτό στο Συνέδριο πρόκειται να συμμετάσχουν ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων από όλη την Ελλάδα κυρίως Ρευματολόγοι, Παθολόγοι, Γεν. Ιατροί, Ορθοπαιδικοί, Δερματολόγοι και άλλοι. Επίσης θα συμμετάσχουν ειδικευόμενοι ιατροί, μεταπτυχιακοί φοιτητές, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί, φυσικοθεραπευτές καθώς και εκπρόσωποι των Ενώσεων Ασθενών.

Τη διαχείριση των εργασιών του Συνεδρίου έχει αναλάβει η εταιρεία AFEA S.A. Travel & Congress Services, η οποία μπορεί να παράσχει κάθε σχετική διευκρίνιση (MKornarou@afea.gr  2103668852).