Loading...
 
Νέα - Ανακοινώσεις
 • Τετάρτη 02 Δεκ 2020
  Σε 259 ανέρχονται πλέον τα μέλη της Επιστημονικής Ένωσης για τη Μυοσκελετική Υγεία μετά και τις νέες εγγραφές κατά τη διάρκεια του 12ου Επιστημονικού Συνεδρίου που διεξήχθη στο Βόλο.
  Οι συχνότερες ειδικότητες των μελών είναι:
  116 Ρευματολόγοι
   43 Ορθοπαιδικοί
   20 Παθολόγοι  
   19 Δερματολόγοι
   10 Γενικοί Ιατροί
    7 Γαστρεντερολόγοι

  Αναλυτικά τα ονόματα στο πεδίο "Η Ένωση Μελών/Τα μέλη της Ένωσης"
   
 • Παρασκευή 23 Οκτ 2020

  Θα διεξαχθεί κανονικά στα Ξενοδοχεία VALIS στην Αγριά του Βόλου καθώς και στα XENIA και PORTARIA στην Πορταριά, από την Πέμπτη  29 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020.

  Οργανώνουμε το συνέδριο υβριδικά και με φυσική παρουσία γιατί η πληθωρική εμπειρία της διαδικτυακής εκπαίδευσης λόγω της πανδημίας, έδειξε ότι τίποτα δεν μπορεί  να υποκαταστήσει τη φυσική ανθρώπινη επικοινωνία ιδιαίτερα στη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση.

  Προσαρμοσθήκαμε όμως στις έκτακτες συνθήκες λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ο κίνδυνος από τη συμμετοχή στο συνέδριο να μην υπερβαίνει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε ως ιατροί καθημερινά στην εργασία μας. 

   
 • Τρίτη 27 Οκτ 2020

  Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020  (14:00-15:00 )
  Αίθουσα Grand Ballroom, Ξενοδοχείο Valis, Βόλος

   

  Α. Υποψήφιοι για ΔΣ (μέχρι 4 σταυροί)

  1. Δημοπούλου Δέσποινα Γεωργίου, Παθολόγος, Θεσσαλονίκη

  2. Θεοδωρακόπουλος Σταύρος Αγγελή, Ρευματολόγος, Ιεράπετρα

  3. Κωστόπουλος Μάρκος Γεωργίου, Ρευματολόγος, Θεσσαλονίκη

  4.Πατρίκος Δήμος Κωνσταντίνου, Ρευματολόγος, Αθήνα

  5.Σαρόπουλος Κωνσταντίνος Θεοδώρου, Ορθοπαιδικός, Αθήνα

  6. Συμεωνίδης Παναγιώτης Δημητρίου, Ορθοπαιδικός, Θεσσαλονίκη

  7. Τρόντζας Παναγιώτης Ιωάννη, Ρευματολόγος, Αθήνα

   
 • Τρίτη 12 Μάι 2020
  Το 12ο Συνέδριο που αναβλήθηκε τον Απρίλιο λόγω  COVID-19, προγραμματίζεται να διεξαχθεί στο Βόλο και το Πήλιο από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020.
  Η ΕΠΕΜΥ θα εφαρμόσει καινοτομίες για τη διασφάλιση της ασφαλούς συνεύρεσης των συνέδρων σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Στόχος είναι η άμεση επιστροφή στη φυσική επαφή. Γιατί η διαδικτυακή εκπαίδευση όσο χρήσιμη είναι συμπληρωματικά, τόσο διαστοφική γίνεται όταν μονοπωλεί τις σχέσεις μας. Η κατάσταση αυτή είναι εντελώς αφύσικη και οφείλει να τελειώσει γρήγορα δίνοντας τη θέση της στην αναντικατάσταση ανθρώπινη επαφή προσαρμοσμένη στους νέους κανόνες. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
   
 • Τετάρτη 04 Μάρ 2020

  To 12ο  Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο της ΕΠΕΜΥ δεν θα διεξαχθεί τελικά 9-12 Απριλίου στα Ιωάννινα αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο.

  Η ΕΠΕΜΥ στο πλαίσιο της πρόληψης διάδοσης του COVID-19 και παρότι δεν εμπίπτει στενά στην υπουργική απαγόρευση, αποφάσισε την αναβολή με αίσθημα ευθυνής απέναντι στο δοκιμαζόμενο σύστημα υγείας αλλά και  τον κάθε ιατρό-σύνεδρο ξεχωριστά.

  Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα οριστική ημερομηνία μετά τον Ιούνιο αλλά και ο τόπος διεξαγωγής του Συνεδρίου σε καλύτερες συνθήκες και με περισσότερη διάθεση και συμμετοχή.

   
 • Δευτέρα 26 Οκτ 2020

  Καλούνται τα τακτικά μέλη της Επιστημονικής Ένωσης για τη Μυοσκελετική Υγεία σε τακτική Γενική Συνέλευση και διεξαγωγή Εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 στις 14:00 στα γραφεία της εταιρείας, επί της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου 152, 5ος όροφος στην Αθήνα.

  Σε περίπτωση μη απαρτίας  η Συνέλευση και οι Εκλογές θα διεξαχθούν σύμφωνα με το καταστατικό μετά 7 ημέρες, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 στις 14:30, στο Ξενοδοχείο Valis (Αίθουσα Grand Ball) στην Αγριά Βόλου όπου θα διεξάγεται το 12ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της ΕΠΕΜΥ.

  Η συμμετοχή στη συνέλευση προϋποθέτει την τακτοποίηση των μέχρι τώρα οικονομικών εκκρεμοτήτων (ετήσιες συνδρομές 20€) των μελών.

                                  Το ΔΣ της Ένωσης Μελών

   
 • Δευτέρα 04 Νοέ 2019

  9 - 12 Απριλίου 2020 στα Ιωάννινα

  Η ΕΠΕΜΥ διοργανώνει το 12ο Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο της στο συνεδριακό κέντρο Du Lac στα Ιωάννινα από την Πέμπτη 9 Απριλίου έως την Κυριακή 12 Απριλίου 2020. Το κεντρικό θέμα του Συνεδρίου είναι: «Ολοκληρωμένη διαχείριση των φλεγμονωδών και των μυοσκελετικών παθήσεων».
  Στο επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται θέματα που σχετίζονται με τις ρευματικές παθήσεις, τον πόνο, την υπερουριχαιμία, την ψωρίαση, την οστεοπόρωση, τη διατροφή, τα φάρμακα και το ageing.
   
 • Τετάρτη 18 Δεκ 2019

  Η Ένωση Μελών της ΕΠΕΜΥ διαθέτει 229 μέλη.

  Εγγραφές νέων μελών καθώς και η καταβολή της ετήσιας συνδρομής (20€) για το 2020  μπορούν να γίνουν  ηλεκτρονικά μέσω του site www.epemy.gr 

   
 • Τρίτη 11 Ιούν 2019

  2nd INTERNATIONAL JOINT MEETING ON INFLAMMATION: RHEUMATOLOGY BRINGS JOINTS, DERMA, GASTRO, CANCER

  cambridgeUK

  Cambridge, England on 21-24/11/ 2019
  University Arms Hotel
  https://www.cambridgeautoimmune.com

   
 • Πέμπτη 23 Μάι 2019

  Απολογισμός

  Το 11ο ετήσιο συνέδριο της ΕΠΕΜΥ, με κεντρικό θέμα «Κλινικά Διλήμματα στις Μυοσκελετικές Παθήσεις»,ολοκληρώθηκε στην Κέρκυρα με τη συμμετοχή 325 συνέδρων από όλη την Ελλάδα κυρίως Ρευματολόγων, Ορθοπαιδικών, Δερματολόγων, Παθολόγων, Γεν. Ιατρών και άλλων.

   
38 Αντικείμενα. Σελίδα 2/4
1 2 3 4