Loading...
 
12ο Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο
Friday 23 Oct 2020

Θα διεξαχθεί κανονικά στα Ξενοδοχεία VALIS στην Αγριά του Βόλου καθώς και στα XENIA και PORTARIA στην Πορταριά, από την Πέμπτη  29 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020.

Οργανώνουμε το συνέδριο υβριδικά και με φυσική παρουσία γιατί η πληθωρική εμπειρία της διαδικτυακής εκπαίδευσης λόγω της πανδημίας, έδειξε ότι τίποτα δεν μπορεί  να υποκαταστήσει τη φυσική ανθρώπινη επικοινωνία ιδιαίτερα στη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση.

Προσαρμοσθήκαμε όμως στις έκτακτες συνθήκες λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ο κίνδυνος από τη συμμετοχή στο συνέδριο να μην υπερβαίνει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε ως ιατροί καθημερινά στην εργασία μας. 

Πρόκειται να λειτουργήσουν δύο συνεδριακές αίθουσες με ηλεκτρονική διασύνδεση, θα τηρηθούν οι αποστάσεις και θα εφαρμοστεί αραιή διάταξη και ανώτατος αριθμός ατόμων μέσα στις αίθουσες. Η συνεχής χρήση μάσκας εντός των αιθουσών θα είναι υποχρεωτική.
Οι σύνεδροι που θα διαμένουν στα ξενοδοχεία της Πορταριάς θα μπορούν να παρακολουθούν διαδικτυακά σε αίθουσες στο ξενοδοχείο διαμονής τους ώστε να μη γίνουν μαζικές μετακινήσεις. Τέλος, θα ελαχιστοποιηθεί η χρήση συνεδριακών αντικειμένων και οι περισσότερες διαδικασίες θα γίνουν διαδικτυακά. Η εστίαση επίσης θα ακολουθήσει τις οδηγίες των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Παρόλα αυτά θα υπάρξει και δωρεάν διαδικτυακή παρακολούθηση του Συνεδρίου για όσους επιλέξουν να μην ταξιδέψουν στο Βόλο με δωρεάν εγγραφή στο link https://afea.eventsair.com/epemy2020/epemyregs2020 το οποίο  θα ενεργοποιηθεί την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.

Είναι μια κρίσιμη στιγμή που καλούμαστε να διατηρήσουμε την ασφάλεια χωρίς να απεμπολήσουμε την ουσία της ανθρώπινης επικοινωνίας και εκπαίδευσης.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στο 12ο Συνέδριο της ΕΠΕΜΥ, με όποιο τρόπο επιλέξετε, ώστε να δημιουργήσουμε ένα υπόδειγμα που θα χρησιμεύσει τα επόμενα χρόνια.