Loading...
 
12o Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΕΜΥ 2020
Monday 04 Nov 2019

9 - 12 Απριλίου 2020 στα Ιωάννινα

Η ΕΠΕΜΥ διοργανώνει το 12ο Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο της στο συνεδριακό κέντρο Du Lac στα Ιωάννινα από την Πέμπτη 9 Απριλίου έως την Κυριακή 12 Απριλίου 2020. Το κεντρικό θέμα του Συνεδρίου είναι: «Ολοκληρωμένη διαχείριση των φλεγμονωδών και των μυοσκελετικών παθήσεων».
Στο επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται θέματα που σχετίζονται με τις ρευματικές παθήσεις, τον πόνο, την υπερουριχαιμία, την ψωρίαση, την οστεοπόρωση, τη διατροφή, τα φάρμακα και το ageing.
Εκτός από τις κλασικές συνεδρίες πρόκειται να οργανωθούν διαδραστικά σεμινάρια και φροντιστήρια με ενεργό συμμετοχή των συνέδρων. Με τον ίδιο τρόπο και εφαρμοσμένη θεματολογία θα διεξαχθούν και οι δορυφορικές εκδηλώσεις των φαρμακευτικών εταιρειών. Επιπλέον θα διατεθεί συνεδριακός χρόνος στη συζήτηση κλινικών περιστατικών και θα παραχωρηθούν συνεδρίες σε μεμονωμένες κλινικές Νοσοκομείων.
Η επιτυχία του Συνεδρίου στηρίζεται στην ενεργό συμμετοχή των συνέδρων, τη διεπιστημονικότητα και το διάλογο μεταξύ των ειδικοτήτων που σχετίζονται με τη μυοσκελετική υγεία και το ageing, για αυτό στο Συνέδριο πρόκειται να συμμετάσχουν ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων από όλη την Ελλάδα κυρίως Ρευματολόγοι, Παθολόγοι, Γεν. Ιατροί, Ορθοπαιδικοί, Δερματολόγοι και άλλοι. Επίσης θα συμμετάσχουν ειδικευόμενοι ιατροί, μεταπτυχιακοί φοιτητές, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί, φυσικοθεραπευτές καθώς και εκπρόσωποι των Ενώσεων Ασθενών.
Τη διαχείριση των εργασιών του Συνεδρίου έχει αναλάβει η εταιρεία AFEA S.A. Travel & Congress Services, η οποία μπορεί να παράσχει κάθε σχετική διευκρίνιση (MKornarou@afea.gr, 2103668852).