Loading...
 
11o Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΕΜΥ 2019 στην Κέρκυρα
Thursday 11 Apr 2019

Καλωσόρισμα

 Σε λίγες ημέρες αρχίζει το ετήσιο συνέδριο της ΕΠΕΜΥ, στο οποίο θα  συμμετάσχουν 300 περίπου ιατροί από όλοι την Ελλάδα κυρίως Ρευματολόγοι, Ορθοπαιδικοί, Δερματολόγοι, Παθολόγοι, Γεν. Ιατροί και άλλοι σηματοδοτώντας το διεταιρικό χαρακτήρα του Συνεδρίου αλλά και της ΕΠΕΜΥ.

Θα διεξαχθούν πέντε συνεδρίες με το κεντρικό θέμα των διλλημάτων, όπου θα παρουσιασθούν τα δεδομένα και θα συζητηθούν αμφιλεγόμενα θέματα της καθημερινής κλινικής πράξης. Επιπλέον περιλαμβάνονται θέματα που σχετίζονται με τις ρευματικές παθήσεις, την ψωρίαση, την ενθεσοπάθεια, τον πόνο, την οστεοαρθρίτιδα και την οστεοπόρωση, τη διατροφή, τα φάρμακα, το Αgeing, καθώς και ζητήματα της ποιότητας ζωής, της οργάνωσης των υπηρεσιών υγείας και της συνταγογράφησης. Τα δορυφορικά συμπόσια των φαρμακευτικών εταιρειών θα διεξαχθούν ανά δύο σε παράλληλες αίθουσες (μπλε ή κόκκινη ομάδα) και θα έχουν επίσης εφαρμοσμένη θεματολογία επί κλινικών θεμάτων και προβληματισμών.  Συνεδριακός χρόνος θα διατεθεί και φέτος για τη συζήτηση κλινικών περιστατικών, ενώ έχουν παραχωρηθεί συνεδρίες σε μεμονωμένες νοσοκομειακές κλινικές. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τη διοργάνωση εφαρμοσμένων διαδραστικών κλινικών φροντιστηρίων και σεμιναρίων σε ειδικά διεταιρικά θέματα.

Η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει από Ομότιμους Καθηγητές του Πανεπιστημίου μέχρι Ειδικευόμενους Ιατρούς από όλες τις εργασιακές ομάδες (Πανεπιστημιακοί, Ιατροί ΕΣΥ και ΠΕΔΥ, Ελεύθεροι Επαγγελματίες και Στρατιωτικοί).

Η επιτυχία του Συνεδρίου στηρίζεται στην ενεργό συμμετοχή των συνέδρων, η οποία θα κρίνει και την αναγκαιότητα και χρησιμότητα της διοργάνωσης.

Τη διαχείριση των εργασιών του Συνεδρίου έχει αναλάβει η εταιρεία AFEA S.A. Travel & Congress Services, η οποία μπορεί να παράσχει κάθε σχετική διευκρίνιση (MKornarou@afea.gr  2103668852).