Loading...
 
To νέο site της ΕΠΕΜΥ
Saturday 09 Jan 2016

H ΕΠΕΜΥ παραδίδει τη νέα ιστοσελίδα της Eταιρείας  www.epemy.gr.

Πρόκειται για ένα νέο, σύγχρονο, δυναμικό site, το οποίο πρόκειται να  διαδραματίσει πολλαπλό ρόλο ενημέρωσης, εκπαίδευσης και διαλόγου.

Περιλαμβάνει τρία κυρίως πεδία:

  • Τις Επιστημονικές Εκδηλώσεις της ΕΠΕΜΥ (ενημέρωση, πληροφορίες, παρουσιάσεις και φωτογραφίες από όλα τα Συμπόσια και τις άλλες εκδηλώσεις)
  • Ε-learning με ηλεκτρονικές εκπαιδευτικές διαδικασίες που πρόκειται να αναπτύξει η ΕΠΕΜΥ τα επόμενα χρόνια.
  • Ένωση Μελών της ΕΠΕΜΥ, ένα forum διαλόγου και ενημέρωσης των μελών της ΕΠΕΜΥ, η οποία πρόκειται σύντομα να διευρυνθεί με τη σύσταση και επιστημονικού σωματείου.

Υπάρχουν ακόμα τα πεδία Επιστημονικής και Επαγγελματικής Ενημέρωσης καθώς και αναφορά στις Εκδηλώσεις άλλων φορέων. Ακόμα πρόκειται να αναπτυχθεί πεδίο Διαβούλευσης μεταξύ των μελών καθώς και πεδίο Ηλεκτρονικών Ψηφοφοριών με βάση το οποίο θα διενεργούνται οι εκλογικές διαδικασίες της Ένωσης Μελών.

Επίσης σε κεντρική θέση θα αναρτώνται με χρονική ροή οι ανακοινώσεις τόσο της Επιστημονικής Εταιρείας όσο και της Ένωσης Μελών. Οι 3 πλέον πρόσφατες ανακοινώσεις αναπτύσσονται παράλληλα στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας.

Μέσω της ιστοσελίδας τέλος μπορούν να γίνονται αιτήσεις εγγραφής νέων μελών.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την ιστοσελίδα χρειάζεται να εγγραφούν στον ιστότοπο με προσωπικό κωδικό ώστε να έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα. H επικοινωνία μπορεί να γίνεται μέσω του site αλλά και στο mail της ΕΠΕΜΥ  contact@epemy.gr.

Ελπίζουμε η νέα διαδικτυακή υπηρεσία της ΕΠΕΜΥ να αρέσει και να αποδειχθεί χρήσιμη και λειτουργική. Η ενεργός συμμετοχή των επιστημόνων υγείας που ασχολούνται με τις Μυοσκελετικές Παθήσεις είναι ο μόνος τρόπος που θα δικαιώσει αυτή την προσπάθεια.

 

Το ΔΣ της ΕΠΕΜΥ