Loading...
 
Επιστημονικό Συμπόσιο ΕΠΕΜΥ 2016
Friday 08 Jan 2016

Το «8ο Ετήσιο Επιστημονικό Συμπόσιο ΕΠΕΜΥ – 2016», με θέμα: «Ολοκληρωμένη διαχείριση των Αυτοάνοσων, Φλεγμονωδών Νοσημάτων και των άλλων Μυοσκελετικών Παθήσεων», διοργανώνεται στο Ξενοδοχείο Avra στα Χανιά της Κρήτης  από 21 έως 24 Απριλίου 2016.

Το Συμπόσιο απευθύνεται σε όλους τους ιατρούς που ασχολούνται με τις Ρευματικές Παθήσεις και τα άλλα Μυοσκελετικά Νοσήματα και τις επιβαρύνσεις που προκαλούν στους ασθενείς. Το επιστημονικό πρόγραμμα έχει χαρακτήρα κλινικό, με εφαρμοσμένη θεματολογία. Στα πάνελ συμμετέχουν έμπειροι αλλά και νεότεροι κλινικοί ιατροί. Η επικέντρωση γίνεται στη θεραπευτική των Ρευματικών Παθήσεων και των συννοσηροτήτων, στα ζητήματα της Οστεοαρθρίτιδας, της Οστεοπόρωσης και του Πόνου ενώ προσεγγίζονται και τα ζητήματα των Οικονομικών της Υγείας  και της Ποιότητας Zωής των ασθενών.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια που άρχισε το 2008, διοργανώνοντας διαδραστικές συνεδρίες προσανατολισμένες στην καθημερινή κλινική πράξη ενισχύοντας τη διεταιρικότητα και τη συνεργασία μεταξύ των συναφών ειδικοτήτων.

Η επιτυχία του Συμποσίου στηρίζεται στην ενεργό συμμετοχή των συνέδρων-ιατρών που ασχολούνται με ασθενείς που πάσχουν από Μυοσκελετικές Παθήσεις.

Την προετοιμασία και διαχείριση των εργασιών του Συμποσίου έχει αναλάβει η εταιρεία διοργάνωσης  AFEA (MKornarou@afea.gr 2103668852), η οποία μπορεί να παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία και υποστήριξη σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το Συμπόσιο.

Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας για τη διεξαγωγή ενός ακόμη επιτυχημένου επιστημονικού Συμποσίου της ΕΠΕΜΥ. 

Το ΔΣ της ΕΠΕΜΥ